Продукти

Създай свой собствен свят от фантазии и се отпусни.

Много е важно домът да има атрактивна атмосфера, затова смятаме за важно да направим принт стъкло за Вас. Принт стъкла, обикновено се използват в кухнята и банята, но те също така могат да се монтират на стена като картина от стъкло. Разбира се, съществуват и други опции като: шкафчета за кухня, врати за гардероб, кухненски плотове и др.
Стъклото не се използва само защото изглежда добре и придава модерен вид, а и защото е устойчиво на влага и топлина. Хигиенично е и лесно се почиства.

По време на счупване стъклото не се разпада на малки парченца, а остава цяло.
Нещо повече, стъклото придава лъскав и модерен вид, което изглежда страхотно в един модерен интериор. Поради способността на стъклото да рефлектира на светлина, тези с черен фон отразяват повърхността като осигуряват един почти 3D вид.

Предлага се във всякакви размери до 4,00 х 1,50м.

ГЪРБОВЕ

Персонализирайте кухня или баня със специално изработено стъкло с принт

Вашето желание ще бъде принтирано върху стъкло, гарантирайки защитата на изображението от топлина, влага или бактерии.
Нашите принтирани гърбове са лесни за почистване и хигиеничен избор за кухнята.

Гръб за баня

Едно елегантно решение за интериора на банята. Панелите с принт на стъкло могат да се поставят зад мивката и ваната. Това ще придаде оригинален и модерен вид на помещението. Или принтиране на паравана на душ кабината, също е интересен вариант , различен от традиционния.

Гръб за кухня

Необикновено решение, което ще настрой настроението във вашия дом и ще се съчетае със средата в кухнята – композирай мястото зад мивката или печката. Има широк набор от теми и мотиви, които могат да се използват за да направят кухненската декорация наистина уникална.

МОНТИРАНИ НА СТЕНА, ГАРДЕРОБИ И ТАВАНИ

Този тип декорация е изключително добра опция за домове, ресторанти и офиси. Принтирането на стъкло е абсолютно безопасна технология, която не позволява на изображението да избледнее и винаги изглежда като чисто ново.

СТЪКЛЕНИ ВРАТИ, ПАРАВАНИ И ПЛОТОВЕ ЗА МАСИ

Този тип декорация е един от най-добрите и оригинални за дома, ресторанта или офиса.

СНИМКИ

ВАШИТЕ СНИМКИ ПРИНТИРАНИ ДИРЕКТНО НА СТЪКЛО Снимките от стъкло нямат нужда от рамка и за изключително устойчиви, може да им се насладите без да се притеснявате, че нещо ще се случи със стъклото. Можем да предложим различни опции за поставянето на снимките, като монтиране на стена с държачи, плексигласови стойки или нещо друго, което бихте искали.